Odkrywka w Namysłowie 19 listopada 2019 7 listopada 2019 r. uczniowie II klasy technikum agrobiznesu, w ramach zajęć praktycznych z produkcji roślinnej, wykonali odkrywkę glebową. Badali oni profil glebowy oraz określali miąższość i strukturę gleby na szkolnym polu. Oceniali także typ gleby na podstawie skały macierzystej i budowy profilu. Zajęcia przeprowadzili Doradcy Agronomiczni PROCAM – Łucja Stec oraz Aleksander Kasiniak.Cieszy nas, że uczniowie mogą korzystać z naszego doświadczenia, którzy działamy w branży rolniczej od wielu lat i chętnie dzielimy się swoją wiedzą. Zajęcia terenowe wzbogaciły uczniów o wiedzę z gleboznawstwa, którą mogą wykorzystać w sposób praktyczny. Dzięki czemu uzyskali oni wiele ciekawych informacji i odpowiedzi np. na pytania: na jaką głębokość można wykonać orkę; jak wygląda podeszwa płużna; co to jest próchnica i jak się tworzy. Pozostałe aktualności Sebastian Matuszewski wspierany przez firmę PROCAM Wygrywa PGS Wyścig Górski Tor KIELCE więcej... BASF PROCAM CUP 2024: Ruszyły rozgrywki Młodych Talentów z Małych Miejscowości więcej... Siltac EC sadach – Audycja 5 Minut Dla Sadownika I Rolnika więcej... Przymrozki, zabiegi i ochrona sadów – Audycja 5 Minut Dla Sadownika I Rolnika więcej... Zagrożenia i zabiegi w sadzie – Audycja 5 Minut Dla Sadownika I Rolnika więcej... PROCAM wspiera uczniów w rywalizacji „Indeks dla Rolnika” więcej... ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W KONKURSIE FOTOGRAFICZNYM DLA KLIENTÓW PROCAM: “20 LAT Z PROCAM” więcej... Nowe perspektywy – współpraca z Wydziałem Rolnictwa i Biotechnologii Politechniki Bydgoskiej im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich. więcej... ŻYCZYMY SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH więcej... Zarządzaj zgodąAby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.FunkcjonalneFunkcjonalneZawsze aktywnePrzechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.PreferencjePreferencjePrzechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.StatystykaStatystykaPrzechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.MarketingMarketingPrzechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.Zarządzaj opcjamiZarządzaj serwisamiZarządzaj {vendor_count} dostawcamiPrzeczytaj więcej o tych celachAkceptujęOdmówZobacz preferencjeZapisz preferencjeZobacz preferencje{title}{title}{title}Zarządzaj zgodą
Nowe perspektywy – współpraca z Wydziałem Rolnictwa i Biotechnologii Politechniki Bydgoskiej im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich. więcej...